Unieke improcomedy-voorstelling

Kom en beleef een onvergetelijke avond vol humor en improvisatie met het optreden van de geweldige improvisatietheatergroep Impromer!

Maar dat is niet alles – dit optreden vindt plaats in de sfeervolle Watsonloods, ter ondersteuning van de renovatie van de Restart Watson Reddingboot 3.

We nodigen je uit om op 29 september vanaf 20.00 uur met ons mee te lachen en te genieten van deze unieke improcomedy-voorstelling. Laat je verrassen door de creativiteit en spontaniteit van de acteurs terwijl ze op het podium sprankelende en hilarische scènes improviseren.

De opbrengst van de kaartenverkoop zal gaan naar Impromer en de opbrengst van de bar is voor VZW Restart ter ondersteunen van dit geweldige renovatieproject.

Mis deze kans niet om te lachen en tegelijkertijd 2 goede doelen te steunen. Kom naar de Watsonloods en ontdek meer over het renovatieproject terwijl je geniet van een avond vol lachsalvo’s.  Reserveer nu je tickets via https://injabulo-events.be/tickets#!/products/improcomedy en maak je klaar voor een geweldige avond op 29 september!

Inkom 5€

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *